добре дошли в KIDO TABLE TENNIS club
Пон-Петък: 10.00-21.00ч. Събота-Неделя: 10.00-20.00ч.
за резервации: + 359 (0) 878 287418

КОИ СА НЯКОИ ОТ МАРКИТЕ ЗА ДРЕХИ ЗА ТЕНИС НА МАСА, НА КОИТО СЕ ДОВЕРЯВАТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ?
04.11.2022

Прочетете тази статия и научете повече за някои от най-добрите марки дрехи за тенис на маса. Проверете кои от тях се ползват с доверието на професионалистите тук.

Както във всеки друг спорт, подходящото спортно облекло в тениса на маса е от огромно значение както за самочувствието и самоуважението на състезателите, така и за техния комфорт и удобство по време на игра. Именно затова всеки от големите брандове , производители на стоки и аксесоари за тенис на маса има свои артикули и собствена марка в облеклото. Това е така, защото когато си избрал дадена марка като '' Любима'', искаш всички атрибути, които използваш са нейни. Естествено доверявайки се на професионалистите, сме сигурни че разполагаме с най-доброто.

По правилник облеклото  в тениса на маса  трябва да се състои  от блузка с къси ръкави или без ръкави и къси панталонки или поличка, или едночастово спортно облекло, къси чорапи и спортни обувки. Но целите спортни комплекти от горнище и долнище също са неразделна част от спортния екип на състезателите.
Цялата статия мжете да прочетете
тук

последно добавени участници

Димитър Колаксъзов

календар

 

предстоящи събития

Битката в Четвъртък
Начало 18.30

изминали събития

КИДО ДОМАКИН НА "В" ГРУПА МЪЖЕ 22.02.2019 ( Събота )

НАЧАЛО 10 ЧАСА