добре дошли в KIDO TABLE TENNIS club
Пон-Петък: 10.00-21.00ч. Събота-Неделя: 10.00-20.00ч.
за резервации: + 359 (0) 878 287418

КОМПОНЕНТНА РАКЕТА ЗА ТЕНИС НА МАСА. 5 ИНТЕРЕСНИ ПРИМЕРА
27.10.2022

Когато влезете в клуб по тенис на маса, едно от първите неща, които ще забележите е, че никой не използва фабрични хилки. 99,9% от всички играещи  тенис на маса в клуб имат свои комбинации от компонентни хилки. Това е така, защото тенисът на масе е индидуален спорт с безброй различни стилове, а единствено компонетната хилка дава възможност да имате хилка, отговаряща точно на вашия стил на игра. Фабричните хилки, закупени от книжарница или от  не-специализиран спортен магазин са до голяма степен унифицирани и са подходящи за играчи, които едва навлизат в света на тенис на маса.

Ако искате да се занимавате по-сериозно с този спорт е добре да се насочите към компонентна или сглобена хилка за тенис на маса. Тя се състои от дърво и две гуми, които са залепени по между си със специално лепило за тенис на маса, така че гумите да могат да бъдат премахвани, тогава когато се изхабят или в случай, че играчът ги намери за неподходящи за неговия стил на игра.

Ако се интересувате от компонентни хилки за тенис на маса, можете да прочетете тази статия. Тук можете да намерите 5 интересни предложения и лесно да направите своя избор тук.

последно добавени участници

Емил Попов

календар

 

предстоящи събития

Бългрия Търси Шампион
Турнир по тенис на маса за деца

изминали събития

Битката във Вторник