добре дошли в KIDO TABLE TENNIS club
Пон-Петък: 10.00-21.00ч. Събота-Неделя: 10.00-20.00ч.
за резервации: + 359 (0) 878 287418

6 ТРИКА ЗА ТЕНИС НА МАСА ОТ ПРОФЕСИОНАЛНИ ИГРАЧИ
04.09.2022

Тази статия представя някои от най-добрите съвети и трикове, които могат да бъдат от полза, както за професионалните играчи, така и от любителите. Проверете ги тук и развийте уменията си на масата.

Как да развиваш своите умения в тениса на маса?

Както във всички други спортове, така и в тениса на маса е нужно да тренираш повече и по-усърдно, ако наистина искаш да напредваш. Ако си практикувал спорта достатъчно дълго време и вече си усвоил техниката на достатъчно високо ниво : ето няколко съвета, които са по-скоро тактически прийоми и които ще ти помогнат успешно да водиш битките си на тенис масата.

6 трика за тенис на маса от професионални играчи

Тук можете да се запознаете с нашия кратък списък с необходими трикове, които ще Ви помогнат да разбиете играта си и да имате по-добри резултати.Разяснени са ключови технически и тактически прийоми като Атака на трета топка, които изграждат текстурата на съвременния тенис на маса. Акцентираме на относителната тежест на сервиса и универсалността на качествения форхенд. Също така можете да научите колко е важно да се сменя темпото на играта и да имаме творчески подход към играта.
Цялата статия можете да прочетете
тук

последно добавени участници

Борислав Петров

календар

 

предстоящи събития

КУПА ПЛОВДИВ 2022
Начало 10.00

изминали събития

КИДО домакин на В група мъже

НАЧАЛО 10 ЧАСА