добре дошли в KIDO TABLE TENNIS club
Пон-Петък: 10.00-21.00ч. Събота-Неделя: 10.00-20.00ч.
за резервации: + 359 (0) 878 287418

6 ИДЕИ ЗА ПОДАРЪК ЗА, ЧОВЕК ИГРАЕЩ ТЕНИС НА МАСА
23.04.2022

Тенисът на маса е уникален сред спортовете с ракети, тъй като поддържа голямо разнообразие от различни стилове играчи. С увеличаване на нивата на играчите разнообразието от стилове леко намалява, тъй като технически слабите стилове бързо се елиминират; но дори в самия връх на международния тенис на маса има много драматично различни стилове. Като цяло  атакуващите стилове доминират в повечето топ места в света. Това обаче може да се дължи на относителната популярност на атаката над защитата, тъй като защитните играчи все още могат да достигнат до финалните етапи на международните  състезания .

Така или иначе за да научим повече за един състезател първоначално трябва да проучим какъв е неговият стил на игра- атакуващ или защитен стил или  пък е комплексен тип играч.  От това се определя и къде предпочита да играе съответният състезател- близо или далече от масата. Обикновено начинаещият играч трудно определя какъв да бъде стилът му . За това се изисква да поиграеш известно време и тогава да прецениш кой стил ти е по-удобен и къде си по –добър , в нападението или защитата.

            Всички обобщения крият в себе си известна доза риск и грешка. Но няма да сгрешим, ако кажем, че психопортретът на човек, практикуващ тениса на маса продължително време е : ярък индивидуалист с особен поглед върху детайлите от живота, често, предпочитащ интелектуалния подход към решение на разнообразни проблеми. Така че, ако човекът, на когото искате да подарите подарък се вписва в изброените категории, то тогава можете да бъдете сигурни, че подарък от сферата на тениса на маса ще го зарадва.

Цялата страница можете да прочете в нашия блог:

https://tt-store.eu/bg/weblog/article/view?weblog_article_id=7

последно добавени участници

Борислав Петров

календар

 

предстоящи събития

Отворен тунир по ДВОЙКИ

изминали събития

КИДО домакин на В група мъже

НАЧАЛО 10 ЧАСА