добре дошли в KIDO TABLE TENNIS club
Пон-Петък: 10.00-21.00ч. Събота-Неделя: 10.00-20.00ч.
за резервации: + 359 (0) 878 287418

КАК КЛУБОВЕТЕ ПО ТЕНИС НА МАСА МОГАТ ДА СПЕЧЕЛЯТ ОТ РАБОТАТА С TT-STORE?
29.11.2022

Екипът на TT-Store вече повече от десетилетие се бори за развитието на тениса на маса и буквално “диша” тенис на маса. Развитието на нашия любим спорт се е превърнало в нещо повече от работа за нас. То се е превърнало в наша кауза. И така както се случва в повечето случаи - каузите неусетно заемат все по-големи територии от нашия живот и се превръщат в основна движеща сила за хорта, които им се отдават.

    Освен експертизата, натрупана с годините, нашият екип далеч надминава ограничения брой хора, които работят директно в екипа на TT-Store, защото ние сме част от една от най-големите тенис общности в България : тази на тенис клуб Кидо. Това ни осигурява една доста по-широка перспектива що се отнася до избор на екипировка за тенис на маса. Ние сме част от процесите в една динамична спортна общност. Наблюдаваме, тестваме, събираме и обощаваме емпирични данни за представянето на всички продукти за тенис на маса от топките за тенис на маса до масите за тенис на маса и специализираните обувки за тенис на маса. 
Прочети тази статия, за да научиш повече за tt-store. Научи повече за това как клубовете могат да спечелят от работата с нас и какво можем да предложим тук

последно добавени участници

Емил Попов

календар

 

предстоящи събития

Битката в Четвъртък
Начало 18.30

изминали събития

Открит национален турнир по тенис на маса за деца